Azië

Het godeneiland Bali

Bali/Indonesië
Reisadviseur Leonie

Leonie

Rijstvelden, authentieke dorpjes, lokale ambachten, mooie kusten en heerlijk eten zijn de ingrediënten van deze Bali rondreis.
10-daagse rondreis door Bali/Indonesië
Pura Ulun Danu Bratan Bali Indonesië
Waterval op Bali Indonesie
Bali Lokale bevolking Indonesie cultuur

Authentiek Bali

Reisadviseur Leonie

Leonie

Reisadviseur

In tegenstelling tot de rest van Indonesië, hangt men op Bali voornamelijk het Hindoeïsme aan in plaats van de Islam, Dat geeft het een heel eigen en uniek eilandkarakter. Door het aanbidden van de vele goden, zijn er talloze sierlijke tempels waar regelmatig kleurrijke ceremonies plaatsvinden. De inwoners zijn bovendien getalenteerde kunstenaars wat zich uit in beelden, schilderingen en weefdoeken. Als dat nog niet genoeg reden is om naar Bali te gaan, verleiden de gevarieerde groene landschappen met rijstvelden, dorpjes en kronkelende rivieren u vast wel.

Highlights

 • Verblijf in het kunstenaarsdorpje Ubud
 • Bewonder de rijkelijk gedecoreerde tempels
 • Laat u zegenen door een tempelpriester
 • Ga snorkelen of duiken bij Candidasa
 • Wandel langs de rijstvelden en de spectaculaire kustlijn
 • Proef de authentieke sfeer in diverse dorpjes

Inbegrepen

 • Internationale vluchten met KLM
 • 7 overnachtingen op basis van logies en ontbijt
 • Vervoer ter plaatse
 • Excursies conform programma

Tips

 • Verdiep u voor vertrek een in het Hindoeïsme, dan begrijpt u de lokale gebruiken beter en herkent u wellicht enkele goden
Reisadviseur Leonie
Uw reisadviseur

Leonie

Gespecialiseerd in

Bali/Indonesië, Botswana, Canada, Costa Rica, Cuba, Mexico, Singapore, Sri Lanka, Zuid-Afrika, Maleisië, Vietnam/Laos/Cambodja, Verenigde Arabische Emiraten, Namibië, Verenigde Staten.

Het dagprogramma

Dag 1 t/m 2: Amsterdam - Denpasar - Ubud
U vliegt naar Denpasar op Bali om daar de volgende dag bij aankomst naar Ubud te worden gereden. Ubud is een spirituele kunstenaarsplaats omgeven door rijstvelden en bergen. In de vele tempels worden ceremonies gehouden met muziek en dans. Daarnaast staat Ubud bekend om de uitstekende yoga- en meditatietradities. En natuurlijk kunt u er, net als op de rest van Bali, heerlijk eten.
Route godneiland Bali

Alle data & prijzen
op een rijtje

Reisperiode
Prijsklasse

Bovenstaande prijzen zijn per persoon op basis van beschikbaarheid. Tijdens bepaalde periodes (bijvoorbeeld tijdens feestdagen of lokale evenementen) kan een toeslag gelden. Wilt u langer of korter verblijven of vliegen met een andere luchtvaartmaatschappij? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

* Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud en afhankelijk van beschikbaarheid.

* Wij maken u er graag van bewust dat op 29 maart 2025 de Balinese bevolking Nyepi Day, Dag van de Stilte, viert. Het is een Hindoe feestdag wat enkel op Bali wordt gevierd. De stilte heeft als doel om de kwade geesten te laten denken dat Bali verlaten is. Dat klinkt in onze westerse oren wellicht grappig maar op Bali neemt men deze feestdag zeer serieus. Van bezoekers op het eiland wordt verwacht dat zij zich ingetogen gedragen. Het is dan ook de bedoeling dat u op deze dag in het hotel blijft, geen herrie maakt of voor ander geluidsoverlast zorgt. Alle publieke activiteiten worden stilgelegd, de hotels beschikken over weinig personeel en de luchthaven is gesloten. De twee dagen voor Nyepi zijn echter gevuld met optochten door de straten. Kortom, als u hiermee rekening houdt is het een geweldige belevenis om mee te maken.

Prijzen per persoon (op basis van 2 volwassenen)

Handige & praktische informatie

Bezoek een van de Nusa eilanden en/of verblijf hier een tijdje. De eilanden zijn prachtig, ongerept en biedt veel natuur en snorkelmogelijkheden. Het is minder toeristisch dan Bali zelf.

Reisadviseur Leonie

Tip van Leonie

Temperatuur °C
Gem. prijs in €
28°C
102mm
28°C
75mm
29°C
69mm
28°C
53mm
28°C
55mm
27°C
37mm
26°C
25mm
26°C
18mm
27°C
21mm
Beste periode
28°C
35mm
28°C
62mm
28°C
100mm
Het godeneiland Bali

Vanaf1.775,- p.p.

Reisvoorstel aanvragen

Als eerste op de hoogte van de laatste voordelige traveldeals?

Ontvang onze e-mails met tips voor uw reis

Al meer dan 32.783 reizigers gingen u voor