Azië

Stad- en strandcombinatie Singapore en Bali

Bali/Indonesië
Reisadviseur Leonie

Tip van Leonie

Traveldeal
Combineer een bezoek aan het indrukwekkende Singapore met een ontspannen verblijf op Bali. Singapore is een plek waar oost en west elkaar raken.
12-daagse strandvakantie, stedenreis door Singapore & Bali
Garden-by-the-bay-singapore
Gardens by the Bay, Marina, Singapore
Sanur Bali Indonesie beach sunset

Combinatie van stad en strand

Reisadviseur Leonie

Leonie

Reisadviseur

Hier vindt u vele verschillende culturen en het is misschien wel een van de schoonste steden van Azië want afval gooien op straat wordt niet gewaardeerd. Geniet van u dagen in Singapore en bezoek de vele hoogtepunten van deze prachtige stad. Na drie dagen laat u Singapore achter u en vlieg u naar Bali om een week te genieten en te ontspannen in de plaats Sanur. Met de inbegrepen excursies kunt u vanuit Sanur het prachtige Bali verkennen.

Highlights

  • Combinatie stad en strand
  • Wereldstad Singapore
  • Ontspannen in de leuke badplaats Sanur
  • Goede uitvalsbasis om Bali te ontdekken
  • Prachtige zandstranden

Inbegrepen

  • Internationale vluchten met Singapore Airlines
  • 9 overnachting op basis van logies en ontbijt
  • Bali: 2 dagexcursies en 1 halve dagexcursie
  • Transfer Singapore & Bali

Tips

  • U kunt op Bali zowel een rondreis maken als op één plek blijven en daguitstapjes maken.
Reisadviseur Leonie
Uw reisadviseur

Leonie

Gespecialiseerd in

Bali/Indonesië, Botswana, Canada, Costa Rica, Cuba, Mexico, Singapore, Sri Lanka, Zuid-Afrika, Maleisië, Vietnam/Laos/Cambodja, Verenigde Arabische Emiraten, Namibië, Verenigde Staten.

Het dagprogramma

Dag 1 t/m 3: Amsterdam - Singapore
Vanuit Amsterdam vliegt u met Singapore Airlines rechtstreeks naar Singapore, waar u de volgende ochtend vroeg aankomt. Na aankomst op de luchthaven van Singapore wordt u naar het hotel gebracht. De ministaat Singapore ligt op het uiterste punt van het Maleisische schiereiland en is een plek waar oost en west elkaar raken. Hier vindt u vele verschillende culturen en dat is te zien als u de wolkenkrabbers en de oude Chinese tempels naast elkaar ziet staan. Singapore staat met name bekend om de prachtige skyline en is een zeer gewaardeerde stop-over bestemming. U kunt op eigen gelegenheid deze indrukwekkende en veelzijdige stad verkennen. Het openbaar vervoer is in Singapore erg goed geregeld waardoor het aan te raden is om met de metro door de stad te reizen. Naast winkelen in deze stad kunt u wandelen door bijvoorbeeld de Botanische tuinen en cultuur snuiven is de vele musea. De wijk Little India is zeker een bezoek waard voor de Aziatische sfeer en de lekkere Indiase curry. Breng in de avond zeker een bezoek aan Gardens by the Bay naast het bekende hotel Marina Bay Sands voor een prachtig aanzicht.
Route Stad en strandcombinatie Singapore en Bali

Alle data & prijzen
op een rijtje

Reisperiode
Prijsklasse

Bovenstaande prijzen zijn per persoon op basis van beschikbaarheid. Tijdens bepaalde periodes (bijvoorbeeld tijdens feestdagen of lokale evenementen) kan een toeslag gelden. Wilt u langer of korter verblijven of vliegen met een andere luchtvaartmaatschappij? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

* Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud en afhankelijk van beschikbaarheid.

* Wij maken u er graag van bewust dat op 29 maart 2025 de Balinese bevolking Nyepi Day, Dag van de Stilte, viert. Het is een Hindoe feestdag wat enkel op Bali wordt gevierd. De stilte heeft als doel om de kwade geesten te laten denken dat Bali verlaten is. Dat klinkt in onze westerse oren wellicht grappig maar op Bali neemt men deze feestdag zeer serieus. Van bezoekers op het eiland wordt verwacht dat zij zich ingetogen gedragen. Het is dan ook de bedoeling dat u op deze dag in het hotel blijft, geen herrie maakt of voor ander geluidsoverlast zorgt. Alle publieke activiteiten worden stilgelegd, de hotels beschikken over weinig personeel en de luchthaven is gesloten. De twee dagen voor Nyepi zijn echter gevuld met optochten door de straten. Kortom, als u hiermee rekening houdt is het een geweldige belevenis om mee te maken.

Prijs per persoon (op basis van 2 personen)

Aanbieding Prama Sanur Beach
In bovenstaande prijzen is een accommodatie special meegenomen inclusief een drietal excursies naar keuze.

Handige & praktische informatie Bali

Bezoek een van de Nusa eilanden en/of verblijf hier een tijdje. De eilanden zijn prachtig, ongerept en biedt veel natuur en snorkelmogelijkheden. Het is minder toeristisch dan Bali zelf.

Reisadviseur Leonie

Tip van Leonie

Temperatuur °C
Gem. prijs in €
28°C
102mm
28°C
75mm
29°C
69mm
28°C
53mm
28°C
55mm
27°C
37mm
26°C
16mm
26°C
18mm
27°C
21mm
Beste periode
28°C
35mm
28°C
62mm
28°C
100mm
Stad- en strandcombinatie Singapore en Bali

Vanaf2.125,- p.p.

Reisvoorstel aanvragen

Als eerste op de hoogte van de laatste voordelige traveldeals?

Ontvang onze e-mails met tips voor uw reis

Al meer dan 32.783 reizigers gingen u voor