Azië

Boeiend Bali

Bali/Indonesië
Daniëlle reisadviseur

Daniëlle

Reis met een privéchauffeur naar de leukste plekken op Bali.
14-daagse rondreis door Bali/ Indonesië
Boeiend Bali Jatiluwih rice fields indonesie
Bali tempel Ubud
Bali Ubud aapjes

Maak kennis met het echte Bali

Daniëlle reisadviseur

Daniëlle

Reisadviseur

Start met een verblijf in het rustige Candidasa. Vervolgens reist u via de binnenlanden, langs prachtige dorpjes en rijstvelden door het grootste deel van het prachtige Bali. Onderweg bezoekt u kleine dorpjes waar u kennis maakt met het echte Bali, weg van de toeristenmassa. U ziet vulkanen en luncht bij het serene Lake Batur. Bij het Menjangan Island in het noordoosten van Bali gaat u snorkelen en maakt u kennis met de prachtige onderwaterwereld van Bali. Een mooie route brengt u naar Ubud, omgeven door rijstvelden en rijk aan kunstwinkeltjes en spa's. Onderweg stopt u bij de bekende tempel Ulun Danu Bratan en de rijstterrassen van Jatiluwih. Na al deze indrukken kunt u de laatste dagen ontspannen op het strand van Sanur.

Reisvoorstel aanvragen

Highlights

 • Complete rondreis Bali
 • Snorkelen bij Menjangan Island
 • Fotografeer de bekende Ulun Danu Bratan tempel
 • Bezoek het indrukwekkende Vihara Brahma Asmara klooster
 • Ontdek Ubud en omgeving
 • Ontspannen verblijf in Sanur

Inbegrepen

 • Internationale vluchten met KLM
 • Vervoer ter plaatse met een privéchauffeur/gids
 • 11 overnachtingen op basis van logies & ontbijt
 • Maaltijden: 4x lunch
 • Excursies conform programma

Tips

 • Neem een surfles in Seminyak
 • Verdiep u voor vertrek een in het Hindoeïsme, dan begrijpt u de lokale gebruiken beter en herkent u wellicht enkele goden
Daniëlle reisadviseur
Uw reisadviseur

Daniëlle

Gespecialiseerd in

Canada, Jordanië, Bali/Indonesië, Singapore, Sri Lanka, Verenigde Staten.

Het dagprogramma

Dag 1 t/m 3: Amsterdam - Denpasar - Candidasa
U vliegt met KLM naar Bali waar u de volgende dag aankomt. Na aankomst wordt u opgewacht door de vertegenwoordiger van de lokale agent en in circa 2 uur naar het hotel gebracht in het gemoedelijke badplaatsje Candidasa. Candidasa is van oorsprong een vissersdorpje en is erg rustig vergeleken met de badplaatsen in het zuiden van Bali. Vaak wordt Candidasa gebruikt als uitvalsbasis voor de vele activiteiten in het oosten en noordoosten van Bali. De volgend dag reist u in de namiddag naar Tirta Gangga. Het waterpaleis van Tirta Gangga ligt midden in de rijstvelden en is gebouwd in opdracht van koning Karangasem in de 20e eeuw. Het waterpaleis bestaat uit een unieke combinatie van Balinese en Chinese stijlen en is gebouwd op een heilige bron waardoor het water als heilig wordt beschouwd. Binnen de muren van het waterpaleis vindt u weelderige tuinen, natuurlijk baden en versierde vijvers. Tirtra Gangga betekent letterlijk 'water uit de Ganges' en het water wordt alleen gebruikt voor tempelfestivals en ceremonies. Wandel door de tuinen, leer over de geschiedenis van het waterpaleis en ontdek de religieuze betekenis van water in de Hindoeïstische cultuur. Vergeet u zwemkleding niet want u kunt een duik nemen in het nabijgelegen zwembad.
Kaartje Boeiend Bali

Alle data & prijzen
op een rijtje

Reisperiode
Prijsklasse

Bovenstaande prijzen zijn per persoon op basis van beschikbaarheid. Tijdens bepaalde periodes (bijvoorbeeld tijdens feestdagen of lokale evenementen) kan een toeslag gelden. Wilt u langer of korter verblijven of vliegen met een andere luchtvaartmaatschappij? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

 * Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud en afhankelijk van beschikbaarheid.

* Wij maken u er graag van bewust dat op 22 maart 2023 & 11 maart 2024 de Balinese bevolking Nyepi Day, Dag van de Stilte, viert. Het is een Hindoe feestdag wat enkel op Bali wordt gevierd. De stilte heeft als doel om de kwade geesten te laten denken dat Bali verlaten is. Dat klinkt in onze westerse oren wellicht grappig maar op Bali neemt men deze feestdag zeer serieus. Van bezoekers op het eiland wordt verwacht dat zij zich ingetogen gedragen. Het is dan ook de bedoeling dat u op deze dag in het hotel blijft, geen herrie maakt of voor ander geluidsoverlast zorgt. Alle publieke activiteiten worden stilgelegd, de hotels beschikken over weinig personeel en de luchthaven is gesloten. De twee dagen voor Nyepi zijn echter gevuld met optochten door de straten. Kortom, als u hiermee rekening houdt is het een geweldige belevenis om mee te maken.

Prijzen per persoon (op basis van 2 volwassenen)

Handige & praktische informatie

Bezoek een van de Nusa eilanden en/of verblijf hier een tijdje. De eilanden zijn prachtig, ongerept en biedt veel natuur en snorkelmogelijkheden. Het is minder toeristisch dan Bali zelf.

Daniëlle reisadviseur

Tip van Daniëlle

Temperatuur °C
Gem. prijs in €
28°C
102mm
28°C
75mm
29°C
69mm
28°C
53mm
28°C
55mm
27°C
37mm
26°C
25mm
26°C
18mm
27°C
21mm
Beste periode
28°C
35mm
28°C
62mm
28°C
100mm
Boeiend Bali

Vanaf2.475,- p.p.

Reisvoorstel aanvragen

Als eerste op de hoogte van de laatste voordelige traveldeals?

Ontvang onze e-mails met tips voor uw reis

Al meer dan 32.783 reizigers gingen u voor