Azië

Laos, Vietnam en Cambodja

Vietnam/Laos/Cambodja
Daniëlle reisadviseur

Daniëlle

Op ontdekkingsreis door Laos, Vietnam en Cambodja. Bewonder indrukwekkende tempels, keizerlijke steden en een prachtige natuur.
22-daagse rondreis door Laos, Vietnam en Cambodja
Cambodja Angkor Wat tempel
Laos Luang Prabang Phousi Hill
Cambodja Siem Reap Angkor Wat

Ontdek het beste van Laos, Vietnam en Cambodja

Daniëlle reisadviseur

Daniëlle

Reisadviseur

Zie het mooiste van Laos, Vietnam en Cambodja tijdens deze comfortabele rondreis. In Laos verkent u de mooie natuur en heiligdommen in Luang Prabang. Vervolgens vliegt u door naar Vietnam, waar uw reis start in Hanoi. Vaar door de fotogenieke Bai Tu Long Bay, wandel door de oude binnenstad van Hoi An en stap op de fiets in Hué. Vanuit Ho Chi Minh stad verkent u de vruchtbare Mekong Delta. De reis eindigt in Cambodja waar u een bezoek brengt aan de beroemde tempels van Angkor en uw reis afsluit op het strand van Koh Rong. 

Reisvoorstel aanvragen

Highlights

 • Tempelcomplex Angkor Wat
 • Varen door Bai Tu Long Bay
 • Ontdek Luang Prabang
 • Strandafsluiting Koh Rong
 • Levendige Mekong Delta

Inbegrepen

 • Vluchten met Singapore Airlines
 • Binnenlandse vluchten
 • 18 hotelovernachtingen
 • Cruise door Bai Tu Long Bay
 • Diverse maaltijden en activiteiten inbegrepen

Tips

 • Kies voor een bezoek aan My Son, en Hindoestaans heiligdom, vanuit Hoi An
Daniëlle reisadviseur
Uw reisadviseur

Daniëlle

Gespecialiseerd in

Canada, Jordanië, Bali/Indonesië, Singapore, Sri Lanka, Verenigde Staten.

Het dagprogramma

Dag 1 t/m 4: Amsterdam – Luang Prabang
Uw rondreis door Zuidoost-Azië begint in de voormalige hoofdstad van Laos. Vanuit Amsterdam vliegt u via Hanoi naar Luang Prabang, waar u de volgende dag aankomt. U wordt welkom geheten en per transfer naar uw hotel gebracht. De rest van de dag kunt u zelf invullen. De volgende dag gaat u op ontdekking in Luang Prabang. U start met een bezoek aan de beroemde Vat Xiengthong tempel. Met zijn gelaagde daken wordt dit beschouwd als de mooiste tempel van de stad. Vervolgens stapt u aan boord van een traditionele boot en vaart u naar de Vat Longkhoune tempel. Daarna stapt u over op een cruise die u via de Mekong rivier naar de Pak Ou grotten brengt. Na de lunch en bezoek aan de grotten met duizenden Boeddhabeelden vaart u weer terug naar Luang Prabang. Onderweg stopt u nog bij de dorpjes Xang Hai en Xang Khong. Aan het einde van de middag vervolgt u uw verkenning langs de belangrijkste heiligdommen van de stad: Vat Visoun, That Makmo, Vat Aham en Vat Mai. Geniet tegen het einde van de middag van het panoramisch uitzicht op de top van de Phousi Hill en sluit de dag af met een wandeling naar de avondmarkt van de stad. 's Avonds geniet u in een restaurant van lokale lekkernijen. De volgende ochtend vertrekt u vroeg om het dagelijkse ritueel van de stad te aanschouwen. Gehuld in oranje gewaden en een mandje over hun schouder lopen boeddhistische monniken in een rij langs de lokale bevolking voor voedsel, voornamelijk fruit, rijst en gebak. Na het ontbijt vertrekt u naar de prachtige Khouang Sy-watervallen. Onderweg stopt u in verschillende bergstamdorpen om de Hmong-gemeenschap te ontmoeten. Aangekomen bij de Khouang Sy-watervallen heeft u tijd om te zwemmen in één van de natuurlijke zwembaden. Na de picknick lunch bij de watervallen rijdt u terug naar Luang Prabang voor een bezoek aan voormalig Koninklijk Paleis van de stad, wat tegenwoordig een museum is. De rest van de dag is ter vrije besteding.
Kaart Laos, Vietnam en Cambodja

Alle data & prijzen
op een rijtje

Reisperiode
Prijsklasse

Bovenstaande prijzen zijn per persoon op basis van beschikbaarheid. Tijdens bepaalde periodes (bijvoorbeeld tijdens feestdagen of lokale evenementen) kan een toeslag gelden. Wilt u langer of korter verblijven of vliegen met een andere luchtvaartmaatschappij? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

* Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud en afhankelijk van beschikbaarheid.

Prijzen per persoon (op basis van 2 volwassenen)

Handige & praktische informatie Vietnam

Kies voor de upgrade versie op basis van 4 sterren hotels.

Daniëlle reisadviseur

Tip van Daniëlle

Temperatuur °C
Gem. prijs in €
20°C
16mm
24°C
6mm
27°C
15mm
Beste periode
31°C
20mm
34°C
57mm
35°C
60mm
34°C
84mm
33°C
80mm
32°C
61mm
30°C
35mm
27°C
18mm
22°C
15mm
Laos, Vietnam en Cambodja

Vanaf5.095,- p.p.

Reisvoorstel aanvragen

Als eerste op de hoogte van de laatste voordelige traveldeals?

Ontvang onze e-mails met tips voor uw reis

Al meer dan 32.783 reizigers gingen u voor