Latijns-Amerika

Mexico, Belize en Guatemala

Mexico
Reisadviseur Leonie

Leonie

Mexico, Belize en Guatemala vormden samen het centrum van de Maya beschaving. Maak tijdens deze rondreis kennis met de eeuwenoude cultuur en dwaal door de verlaten Maya ruïnes in Chichén Itzá, Tikal en Palenque.
22-daagse rondreis door Mexico, Belize & Guatemala
Belize Caye Caulker strand boot
Guatemala, Tikal National Park
Belize

Ontdek het beste van Mexico, Guatemala & Belize

Reisadviseur Leonie

Leonie

Reisadviseur

Geniet onderweg in Mexico van de afwisselende landschappen en proef de koloniale sfeer in onder andere Oaxaca en San Cristóbal de las Casas. Een rustpauze aan het prachtige strand van Playa del Carmen is ook inbegrepen. En rondom het eiland Caye Caulker, voor de noordkust van Belize, is een van de grootste koraalriffen ter wereld te zien. Een perfecte match van drie landen!

Highlights

 • Een perfecte match: Mexico, Belize en Guatemala
 • Reis langs beroemde Mayaruïnes zoals Chichén Itzá, Tikal en Palenque
 • Proef de koloniale sfeer in Oaxaca en San Cristóbal
 • Zie watervallen en de Sumidero Canyon
 • Ontdek een van 's werelds grootste koraalriffen in Belize
 • Ideale combinatie van cultuur, natuur en strand

Inbegrepen

 • Internationale vluchten
 • Vervoer ter plaatse
 • Alle overnachtingen
 • Excursies volgens programma

Tips

 • Chichén Itza is verkozen tot een van de zeven nieuwe wereldwonderen. Dwaal tussen de oude Mayatempels en reis terug in de tijd. Neem wel voldoende zonnebrand en een petje mee, want er is niet veel schaduw.
Reisadviseur Leonie
Uw reisadviseur

Leonie

Gespecialiseerd in

Bali/Indonesië, Botswana, Canada, Costa Rica, Cuba, Mexico, Singapore, Sri Lanka, Zuid-Afrika, Maleisië, Vietnam/Laos/Cambodja, Verenigde Arabische Emiraten, Namibië, Verenigde Staten.

Het dagprogramma

Dag 1 t/m 3: Amsterdam - Mexico-Stad
U vliegt van Schiphol Airport naar de hoofdstad van Mexico. Bij aankomst op de luchthaven wordt u verwelkomd door de lokale vertegenwoordiging van Travelworld en daarna met een transfer naar uw hotel in het historische centrum van Mexico-Stad gebracht. Hier verblijft u de komende twee nachten. Afhankelijk van de aankomsttijd kunt u de eerste indrukken van Mexico opdoen. In kosmopolitisch Mexico-Stad is zoveel te zien dat u daar wel meer dan een week voor nodig hebt. Om een goede eerste indruk te krijgen zijn een bezoek aan onder andere het Plaza de la Constitución en het ruim 400 jaar oude Alameda-park in het stadscentrum echte aanraders. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om naar de archeologische vindplaats Teotihuacán te gaan. De koloniale wijk Coyoacán vormt in het weekend mede dankzij de vele straatartiesten een sfeervolle uitstap. Daarentegen vormen de drijvende tuinen van Xochimilco juist voor een rustigere dagbesteding. Genoeg te doen in deze stad met bijna 10 miljoen inwoners!
Route Mexico Belize & Guatemala

Alle data & prijzen
op een rijtje

Reisperiode
Prijsklasse

Bovenstaande prijzen zijn per persoon op basis van beschikbaarheid. Tijdens bepaalde periodes (bijvoorbeeld tijdens feestdagen of lokale evenementen) kan een toeslag gelden. Wilt u langer of korter verblijven of reizen met een ander vervoertype? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

* Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud en afhankelijk van beschikbaarheid.

Prijs per persoon (op basis van 2 volwassenen)

Handige & praktische informatie

Bezoek een beachclub als je naar het strand gaat. De beachclubs in Mexico vragen een te besteden bedrag per persoon. U mag dan de hele dag gebruik maken van de faciliteiten van de beachclub én dit bedrag mag u ook besteden aan eten en drinken.

Reisadviseur Leonie

Tip van Leonie

Temperatuur °C
Gem. prijs in €
26°C
61mm
27°C
33mm
Beste periode
27°C
26mm
29°C
37mm
30°C
64mm
30°C
86mm
31°C
55mm
31°C
68mm
31°C
78mm
29°C
121mm
28°C
66mm
27°C
58mm
Mexico, Belize en Guatemala

Vanaf2.975,- p.p.

Reisvoorstel aanvragen

Als eerste op de hoogte van de laatste voordelige traveldeals?

Ontvang onze e-mails met tips voor uw reis

Al meer dan 32.783 reizigers gingen u voor