Camperactie Zuid-Afrika

Camperactie Zuid-Afrika

Win en reis 14 nachten met een camper door Zuid-Afrika

Wat moet ik doen om mee te doen? 

Like de Travelworld Facebook pagina, deel de "Win een Zuid-Afrika camperreis" actiepost en schrijf je in via onderstaande formulier om kans te maken op deze fantastische prijs. Inschrijven is mogelijk tot en met 15 april.

Meld je nu aan!

Voornaam *
Achternaam *

*Bij inschrijving accepteer je de algemene voorwaarden, de actievoorwaarden en kun je per email benaderd worden. 

Belangrijke informatie

Win een camperreis naar Zuid-Afrika met Bobo camperhuur en betaal geen €2.000, maar slechts €500 per persoon (Bij 2 personen). De reis bevat 14 dagen camperhuur (type Discoverer 4 of 6) en is inclusief retourvlucht Amsterdam - Johannesburg. Ook inbegrepen is een overnachting bij aanvang in Johannesburg. De camper is inclusief startuitrusting, camperuitrusting en verzekeringen. Uitsluitend voor gebruik binnen de grenzen van Zuid-Afrika.

Reisperiode is in overleg mogelijk van april t/m half december 2018, m.u.v. september, oktober en november.

Let op: Bestuurder dient minimaal 21 jaar oud te zijn en in bezit van een geldig rijbewijs.

Niet inbegrepen 

Reis- en annuleringsverzekering en persoonlijke uitgaven zijn niet inbegrepen. Ook brandstof, tolwegen en campingkosten zijn niet inbegrepen.

De winnaar

16 april zal er een trekking worden gehouden uit alle mensen die voldoen aan de voorwaarden. Vervolgens zal er persoonlijk contact met de winnaars worden opgenomen. De winnaar zal gecommuniceerd worden via e-mail en Facebook. 

Partners

Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door South African Tourism en Bobo Campers. Een overzicht van alle Bobo Campers vind je hier.