Win een Camperreis

Camper Actie! Met de Camper door de USA

Win en ga voor 14 nachten met een camper door de USA!

Wat moet ik doen om mee te doen? 

Like de Travelworld Facebook pagina, deel de actiepost en schrijf je in via onderstaande formulier om kans te maken op deze fantastische prijs. Inschrijven is mogelijk tot en met 25 februari.

 

Meld je nu aan!

Voornaam *
Achternaam *

*Bij inschrijving accepteer je de algemene voorwaarden en kun je per email benaderd worden. 

Belangrijke informatie

Win een camperreis naar de USA met El Monte camperhuur van €2.000 voor €500 per persoon. Deze reis bevat 14 dagen camperhuur (Type C22 of C25) inclusief voorovernachting op de plaats waar je de camper ophaalt. De camper is inclusief startuitrusting, camper uitrusting en verzekeringen. De reis start vanuit San Francisco of Los Angeles. Het is mogelijk om het hele jaar door te vertrekken, met uitzondering van de periode van 15 juli t/m 5 september en de kerstperiode. 

Niet inbegrepen 

Reis- en annuleringsverzekering en persoonlijke uitgaven zijn niet inbegrepen. 

De winnaar

1 maart zal er een trekking worden gehouden uit alle mensen die voldoen aan de voorwaarden. Vervolgens zal er persoonlijk contact met de winnaars worden opgenomen om te kijken of zij op de datum beschikbaar zijn en aan de kosten kunnen voldoen. Mocht deze persoon hier niet aan kunnen/willen voldoen, zal er opnieuw een trekking plaatsvinden. De winnaar zal gecommuniceerd worden via e-mail en Facebook. 

Partners

Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door El Monte RV. Een overzicht van alle El Monte RV Campers vind je hier.

De overige voorwaarden vind je hier.