Vragen? Bel ons!
073 707 43 10
menu
Olifanten tijdens een safari in Botswana
Botswana reizen (reizen)
Sorteer op:
Filteren
Filter uw reis
Vliegticket
Soort reis
Thema
Reisduur
Prijsklasse
Toon resultaten ›
Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10
Meer voorbeeldreizen vinden?

Verwijder een van onderstaande zoekfilters of vraag onze specialisten naar een maatwerkreis!

Botswana reizen

Botswana is een land van adembenemende contrasten. Het is een echte bucketlist besteming. Ga je door Botswana reizen, dan staat de Okavango Delta ongetwijfeld op je verlanglijst. Maar er is nog zoveel meer moois te zien. Van de zanderige vlaktes van de Kalahari woestijn tot de vruchtbare waterweelde van de Okavango Delta. Onze Botswana reizen leiden naar de oevers van de Chobe rivier die worden bevolkt door grote kuddes olifanten, terwijl de Makgadikgadi zoutpannen het toneel zijn van de jaarlijkse migratie van zebra’s. Een reis door Botswana is een onvergetelijke Afrika ervaring.

Je maakt de mooiste safari’s in Botswana. Hier word je niet geflankeerd door andere dierenspotters, maar is jouw safarivoertuig het enige in de omgeving. Lange giraffenbenen passeren terwijl jij ademloos toekijkt. Botswana is het land waar je niet alleen jeepsafari’s maakt, maar waar ook wandelsafari’s op het programma staan. En natuurlijk stap je in een kano om vanaf het water de natuur en dieren te observeren. Een Botswana safari is nooit hetzelfde. Ook de manier van reizen in Botswana is gevarieerd. Op sommige plekken kun je alleen komen met een klein vliegtuigje. In de lucht word je getrakteerd op prachtige uitzichten van bovenaf.

Botswana is nog niet ontdekt door het massatoerisme. Een betere reden kunnen we eigenlijk niet bedenken om snel een planning te maken voor jou Botswana safari. En wist je dat Botswana een van de meest stabiele landen in Afrika is?

Wil je zelf Botswana ontdekken? Wij helpen je graag met het samenstellen van een onvergetelijke Botswana vakantie.

Travel World