Rondreis Compleet China

20-daagse rondreis China - met o.a. Beijing, Pingyao, Shanghai, Guilin, Hong Kong
Vanaf:€ 2.875
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!
 • Het veelzijdige China laat zich aan je zien tijdens deze mooie rondreis. Van drukke miljoenensteden naar eeuwenoude, traditierijke stadjes als Pingyao en Suzhou. Je wandelt over de Chinese Muur, bewondert het beroemde Terracottaleger bij Xi’an en kunt eindeloos doorbrengen in de prachtige tuinen bij Suzhou. De bijzondere Reed Flute Cave bij Guilin ontlokt vele ‘oh’s en ah’s’ bij haar bezoekers. En ook het karstlandschap bij Guilin en Yangshuo is het bejubelen waard. Deze reis vol hoogtepunten eindigt in wereldstad Hong Kong.


  Maatwerk China
  We hebben in deze voorbeeldreis de mooiste highlights van China voor je geselecteerd. Wil je ergens langer of korter verblijven, luxe overnachten of wil je een andere route volgen? Dat kan! Bij Travelworld stemmen we de reis namelijk helemaal af op je wensen. Wist je dat we bijvoorbeeld ook extra excursies voor je kunnen boeken? Neem contact met ons op.

  Pluspunten van deze reis

  • Inclusief retourvlucht
  • Wandel over de Chinese Muur
  • Bezoek het oude koopmansstadje Pingyao
  • Boottocht over de Li rivier
  • Bruisend Shanghai en Hong Kong

   

 • Dag 1-2: Amsterdam - Beijing
  Je vliegt naar Beijing waar je de volgende dag aankomt. Je wordt op de luchthaven ontvangen door een lokale gids en naar je hotel gebracht.

  Accommodatie:
  Standard: Beijing King Parkview Hotel
  Superior: Beijing Plaza Hotel

   

  Dag 3, 4, 5: Beijing
  Er is een hoop te zien in en rondom Beijing. Op dag 3 bezoek je de Chinese Muur. Je gaat naar het gedeelte bij Mutianyu, waar de muur door de bossen slingert. Je kunt mooi een stuk wandelen over de muur. Na deze ervaring ga je terug naar Beijing en neem je een kijkje bij de Tempel van de Hemel. Dag 4 kun je invullen met een optionele tour naar het Plein van de Hemelse Vrede, de Verboden Stad en de Lama tempel. Dag 5 kun je invullen met een optionele tour naar het Zomerpaleis. De tuinen bij het paleis zijn een waar meesterwerk. Je maakt tijdens deze excursie ook een boottochtje over het Kunming Lake bij het paleis. Ook kun je een optionele tour boeken waarbij je per riksja door de oude straatjes in de hutongs van Beijing rijdt

  Accommodatie: 
  Standard: Beijing King Parkview Hotel
  Superior: Beijing Plaza Hotel


   

  Dag 6: Beijing – Pingyao
  Je wordt naar het treinstation gebracht. Per hogesnelheidstrein reis je in zo’n vier uur naar Pingyao, een prachtig bewaard gebleven oude stad uit de Ming en Qing dynastieën.

  Accommodatie:
  Standard: Pingyao Heyichang Guesthouse
  Superior: Pingyao Hongshanyi Guesthouse

   

  Dag 7: Pingyao
  Met een gids wandel je door de oude stad, die al zo’n 2700 verjaardagen heeft mogen vieren. Een mooi uitzicht op de oude straatjes heb je vanaf de imposante stadsmuur. Je bezoekt een interessante tempel en museum

  Accommodatie:
  Standard: Pingyao Heyichang Guesthouse
  Superior: Pingyao Hongshanyi Guesthouse

   

  Dag 8: Pingyao – Xi'an 
  Terug naar het treinstation, waar je in de hogesnelheidstrein naar Xi'an stapt. Na zo’n drie uur kom je aan op het station waarna je naar je hotel in de stad wordt gebracht

  Accommodatie:
  Standard: Xian Grand Soluxe Hotel
  Superior: Xian Gudu New World Hotel

   

  Dag 9: Xi'an
  Je bezoekt vandaag het wereldberoemde Terracotta leger, een collectie van ruim achtduizend beelden op ware grootte die pas in 1974 in het mausoleum van de eerste keizer van China zijn aangetroffen. In de middag wandel je door de culturele en kleurrijke moslimkwartier van Xi'an. Je kunt een optionele avondexcursie boeken: een dumpling diner met traditionele Tang show.  

  Accommodatie:
  Standard: Xian Grand Soluxe Hotel
  Superior: Xian Gudu New World Hotel

   

  Dag 10: Xi'an – Suzhou 
  Aan het einde van de middag neem je de nachttrein naar Suzhou. Voor die tijd kun je in Xi'an nog een optionele fietstocht over de stadsmuur maken en de Wild Goose pagode bezichtigen

  Accommodatie:
  Nachttrein, soft sleeper cabin voor 4 personen

   

  Dag 11: Suzhou
  Na aankomt op het station word je naar het hotel gebracht waar je kunt ontbijten. Daarna bezoek je met een gids de mooie Humble Administrator tuinen van Suzhou, vol vijvers met lotusbloemen, sierlijke bruggen, pagodes en paviljoenen. Ook een bezoek aan het Suzhou museum en de oude stad is inbegrepen.

  Accommodatie:
  Standard: Suzhou Central Hotel
  Superior: Suzhou Garden Hotel

   

  Dag 12: Suzhou – Shanghai
  In de ochtend kun je optioneel een bezoek brengen aan het pittoreske kleine waterstadje Luzi, even buiten Suzhou. Het is een rustig en vredig stadje met vele kanalen, antieke bruggen en charmante huizen en winkeltjes. In de middag reis je per hogesnelheidstrein binnen een half uur naar Shanghai. Eventueel kun je ’s avonds een acrobatenshow bekijken.

  Accommodatie:
  Standard: Shanghai Binguan
  Superior: Shanghai Jiulong Hotel

   

  Dag 13: Shanghai
  Hallo Shanghai! Je bezoekt vandaag de boeddhistische Jaden Boeddhatempel, een van de must sees in de stad. Ook ga je naar het Shanghai Museum en wandel je over de Bund. Vanaf deze promenade langs het water heb je mooi uitzicht over de skyline van Shanghai, maar verrassend genoeg zie je hier ook het traditionele gezicht van de stad. Je kunt eventueel ook nog een boottocht maken over de Huangpu rivier die midden door de stad stroomt.

  Accommodatie:
  Standard: Shanghai Binguan
  Superior: Shanghai Jiulong Hotel

   

  Dag 14: Shanghai – Guilin
  Je wordt naar het vliegveld gebracht en vliegt naar Guilin. Na aankomst word je naar je hotel gebracht

  Accommodatie:
  Standard: Guilin Universal Hotel
  Superior: Guilin Bravo Hotel

  Dag 15: Guilin
  Een van de bezienswaardigheden van Guilin is de bijzondere Reed Flute Cave. De kalkstenen sculpturen zijn prachtig verlicht waardoor een mysterieuze sfeer ontstaat. Na het bezoek aan de grot ga je naar een theeplantage. In de middag kun je optioneel een tour maken naar de schitterende rijstterrassen van Longsheng.

  Accommodatie:
  Standard: Guilin Universal Hotel
  Superior: Guilin Bravo Hotel

  Dag 16: Guilin – Yangshuo
  Je wordt naar de pier gebracht waar je aan boord gaat van de riviercruise over de schilderachtige Li rivier. Het landschap inspireert al duizenden jaren vele schilders en schrijvers. Je luncht aan boord. ’s Middags kom je aan in Yanghsuo. Optioneel kun je hier een spectaculaire licht en geluidshow met de Li rivier als decor bijwonen.

  Accommodatie:
  Standard: Yangshuo Aiyuan Hotel
  Superior: Yangshuo New Century Hotel

  Dag 17: Yangshuo – Guangzhou
  In de ochtend is er nog tijd voor een optionele fietstour en/of per bamboevlot door het prachtige landschap van Yangshuo. ’s Middags gaat de reis per trein verder naar Guangzhou.

  Accommodatie:
  Standard: Guangzhou Rosedale Hotel
  Superior: Guangzhou Land Mark Hotel

  Dag 18: Guangzhou – Hong Kong
  Vandaag reis je per trein verder naar Hong Kong, waar je na aankomst op het station naar je hotel middenin de stad wordt gebracht.

  Accommodatie:
  Standard: Hongkong BP International Hotel
  Superior: Hongkong Regal Oriental Hotel

  Dag 19: Hong Kong
  Je maakt een tour over Hong Kong Island. Vanaf Victoria Peak heb je een super uitzicht over de skyline van de stad. Ook ga je naar Repulse Bay, Stanley Market en het drijvende vissersdorp Aberdeen.

  Accommodatie:
  Standard: Hongkong BP International Hotel
  Superior: Hongkong Regal Oriental Hotel

  Dag 20: Hong Kong – Amsterdam
  Je wordt naar de luchthaven gebracht en vliegt terug naar Amsterdam. Afhankelijk van welke vlucht je kiest, kom je of dezelfde dag of de volgende dag aan op Schiphol.

   

  Reis op maat

  Bij Travelworld stemmen we een reis helemaal af op je persoonlijke wensen. Wil je het bovenstaande programma bijvoorbeeld verlengen, wil je een andere route volgen of in een andere accommodatie verblijven? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op via 073-7074310.

 • Deze reis wordt uitgevoerd met Cathay Pacific

  Cathay Pacific is een uitstekende Aziatische luchtvaartmaatschappij met Hong Kong als thuisbasis.

  Vluchtduur:

  Amsterdam - Hong Kong - Beijing circa 16 uur

  Hong Kong – Amsterdam circa 12,5 uur

   

  Het is ook mogelijk om deze reis met een andere luchtvaartmaatschappij te vliegen:

   

  Etihad Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten met als basis Abu Dhabi. Etihad vliegt vanuit Amsterdam via Abu Dhabi naar China.

  Vluchtduur:

  Amsterdam - Abu Dhabi - Beijing circa 15 uur

  Hong Kong – Abu Dhabi - Amsterdam circa 18 uur

   

  KLM is onze nationale luchtvaartmaatschappij met als basis Schiphol Airport. KLM vliegt rechtstreeks op Beijing. Ook de terugreis vanaf Hong Kong is een rechtstreekse vlucht.

  Vluchtduur:

  Amsterdam – Beijing circa 9,5 uur

  Hong Kong – Amsterdam circa 12 uur

   

  Vraag ons naar de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid op 073-7074310 of mail met info@travelworld.nl. 

  Let op: bovenstaande gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Indien er eventuele vluchttoeslagen zijn zullen we dat eerst overleggen.

 • Bij de prijs inbegrepen

  • Internationale retourvluchten met Cathay Pacific
  • Luchthavenbelasting en brandstofheffing
  • Privétransfers van en naar de luchthavens
  • Alle overnachtingen
  • Vervoer per hogesnelheidstrein Beijing-Pingyao, Pingyao-Xian, Xian-Suzhou, Suzhou-Shanghai, Yangshuo-Guangzhou, Guangzhou-Hong Kong
  • Transfers van en naar de treinstations
  • Binnenlandse vlucht Shanghai – Guilin
  • Engels sprekende gids tijdens de excursies
  • Excursie naar de Chinese Muur (Mutianyu)
  • Bezoek Tempel van de Hemel
  • Pingyao stadstour
  • Bezoek Terracotta Leger Museum Xian
  • Wandeling Xian Muslim Street
  • Bezoek Humble Administrator Garden en Suzhou Museum
  • Dagtour Shanghai: Jade Buddha Tempel, Shanghai Museum en de Bund
  • Excursie Reed Flute Cave en theeplantage Guilin
  • Cruise over de Li rivier met lunch
  • Hong Kong Island tour
  • Reserveringskosten
  • Calamiteitenfonds à € 2,50 per boeking


  Niet inbegrepen / optioneel

  • Reisverzekering
  • Annuleringsverzekering
  • Overige maaltijden
  • Overige kosten zoals fooien
  • Optionele excursies zoals Chinese Kongfu show Beijing, Stadstour Beijing en meer
 • Onderstaande prijzen zijn per persoon op basis van 2 personen. Tijdens bepaalde periodes (bijvoorbeeld tijdens feestdagen of lokale evenementen) kan een toeslag gelden. Wilt u met een andere luchtvaartmaatschappij vliegen, de hotels upgraden of deze reis verlengen? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

   

  Prijzen per persoon (op basis van 2 volwassenen) - Standaard accommodatie

  Vertrekmaand
  Vertrekdata Prijs*
  oktober 2018
  01 t/m 06 € 3.545,00
  07 t/m 31 € 3.245,00
  november 2018
  01 t/m 04 € 3.245,00
  05 t/m 30 € 2.945,00
  december 2018
  01 t/m 31 € 2.945,00

  Prijzen per persoon (op basis van 2 volwassenen) - Superior accommodatie

  Vertrekmaand
  Vertrekdata Prijs*
  oktober 2018
  01 t/m 06 € 3.675,00
  07 t/m 30 € 3.375,00
  31 t/m 31 € 3.275,00
  november 2018
  01 t/m 04 € 3.275,00
  05 t/m 29 € 2.945,00
  30 t/m 30 € 3.045,00
  december 2018
  01 t/m 31 € 3.045,00

  * Genoemde prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid

Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10
Al 10 jaar ver weg de voordeligste
Onze specialisten geven u graag advies
Reizen aan te passen naar uw wensen