Afrika
Top 3 Afrika reizen
9-daagse Fly & Drive vanuit Johannesburg
Zuid-Afrika is het land waar je verrast wordt door een indrukwekkende natuur. Van de adembenemende vergezichten tijdens de Panoramaroute, de prachtige natuur in Limpopo tot aan het wereldberoemde Krugerpark. Hier kom je niet alleen de olifant, buffel, leeuw, luipaard en neushoorn tegen, maar word je ook verrast door de giraffen, springbokken, zebra's, wrattenzwijnen en vele vogels. Ga op avontuur en laat je verrassen door de prachtige natuur en het vele wildlife van Zuid-Afrika!
Vanaf:€ 975
21-daagse camperreis door Zuid-Afrika met Maui camperhuur
De Westkaap is één van de mooiste streken van Zuid-Afrika en een heerlijk gebied om in alle rust per camper te verkennen. Je reis begint in Kaapstad aan de voet van de Tafelberg, waar je het gezellige Victoria & Alfred Waterfront kunt bezoeken en naar Robben Island en de beroemde Kaap de Goede Hoop kunt gaan. Dan is het tijd om de omliggende regio te verkennen. Zo kun je door de wijnstreek rijden met haar vele wijnboerderijen en oogverblindende dorpen als Stellenbosch, Paarl en Franschhoek. De Tuinroute is eveneens de moeite waard. In het juiste seizoen kun je er walvissen zien langs de kust bij onder meer Hermanus. Ten noorden van Kaapstad vind je de mysterieuze Cederbergen met merkwaardige rotsformaties en oeroude tekeningen van de Bosjesmannen. Waar je ook heengaat, een unieke ontdekkingsreis wordt het zeker!
Vanaf:€ 1.899
15-daagse autoreis door het Krugerpark en langs de Tuinroute
Bezoek de highlights van Zuid-Afrika tijdens deze reis. Je volgt de indrukwekkende Panoramaroute, waar je kan genieten van prachtige vergezichten, schitterende natuur en pittoreske dorpjes. Tevens breng je een bezoek aan het bekendste wildpark van Afrika, het Kruger National Park. De reis wordt compleet gemaakt met de Tuinroute. Onderweg van Port Elizabeth naar Kaapstad kom je veel aangename verrassingen tegen bij o.a. Hermanus, Tsitsikamma en in de Kaapse wijnlanden.
Vanaf:€ 1.845
Al 10 jaar ver weg de voordeligste
Onze specialisten geven u graag advies
Reizen aan te passen naar uw wensen
Nieuws 05-09-2016
Travelworld biedt sinds kort reisbureaudagen aan. Wil je graag je reis persoonlijk doorspreken met een van onze reisadviseurs? Dan ben je van harte welkom op de Reisbureaudagen bij ons in ‘s-Hertogenbosch....
Uw reisadviseurs
073 707 43 10
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.

Vakantie Afrika

Het zijn de safarimogelijkheden die de meeste reizigers naar Afrika doen komen. Grote kans dat ook jij eens in je leven leeuwen, olifanten en neushoorns in het wild wil zien. Je zult daarnaast verrast zijn over de schoonheid van de landschappen, de gastvrijheid van de bevolking en leuke plekken als Kaapstad. De conclusie? Ga op vakantie naar Afrika!

Wie voor het eerst in Afrika komt ontdekt al gauw dat je hier prima zelf met een auto of camper kunt reizen. Je kan zelfs met je eigen voertuig op safari. Ga tijdens je vakantie in Zuid-Afrika op zoek naar de Big Five in het beroemde Krugerpark of tel olifanten in Addo Elephant National Park. Diverse wildparken zijn malariavrij, dus samen met je kinderen de strepen van een zebra tellen is geen probleem. Ook in Namibië wachten je grootse natuurbelevenissen. Zo komen in Etosha National Park allerlei dieren op de waterpoelen af. Dat kan een bijzonder schouwspel opleveren, waarbij je leeuwen en impala’s uit dezelfde poel ziet drinken!

Een vakantie in Afrika is veel meer dan safari’s alleen. De rode zandduinen van de Sossusvlei in Namibië zijn wereldberoemd en de Fish River Canyon is een van de grootste canyons op aarde. Terwijl het grootste deel van Namibië erg droog is, ligt in het noordoosten de groene Caprivi-delta. Een prachtig contrast!

Van Zuid-Afrika wordt wel gezegd dat je er de wereld in één land vindt. De variatie is dan ook ongekend. Zie weelderige wijngaarden, rijd door de halfwoestijn van de kleine Karoo, geniet van mooie uitzichten op de Panoramaroute, spot walvissen bij Hermanus en ontdek het kosmopolitische Kaapstad. Ook een bezoek aan Swaziland tijdens je Afrika vakantie is verrassend leuk.

Meer weten over een vakantie naar Afrika of meteen een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.