Vragen? Mail ons!
Contact opnemen
menu
Safarireizen naar Afrika
Afrika
Top 3 Afrika reizen
21-daagse camperreis door Zuid-Afrika
De Westkaap is één van de mooiste streken van Zuid-Afrika en een heerlijk gebied om in alle rust per camper te verkennen. Je reis begint in Kaapstad aan de voet van de Tafelberg, waar je het gezellige Victoria & Alfred Waterfront kunt bezoeken en naar Robben Island en de beroemde Kaap de Goede Hoop kunt gaan. Dan is het tijd om de omliggende regio te verkennen. Zo kun je door de wijnstreek rijden met haar vele wijnboerderijen en oogverblindende dorpen als Stellenbosch, Paarl en Franschhoek. De Tuinroute is eveneens de moeite waard. In het juiste seizoen kun je er walvissen zien langs de kust bij onder meer Hermanus. Ten noorden van Kaapstad vind je de mysterieuze Cederbergen met merkwaardige rotsformaties en oeroude tekeningen van de Bosjesmannen. Waar je ook heengaat, een unieke ontdekkingsreis wordt het zeker!
Vanaf:€ 2.099
16-daagse autoreis door het Krugerpark en langs de Tuinroute
Bezoek de highlights van Zuid-Afrika tijdens deze reis. Je volgt de indrukwekkende Panoramaroute, waar je kan genieten van prachtige vergezichten, schitterende natuur en pittoreske dorpjes. Tevens breng je een bezoek aan het bekendste wildpark van Afrika, het Kruger National Park. De reis wordt compleet gemaakt met de Tuinroute. Onderweg van Port Elizabeth naar Kaapstad kom je veel aangename verrassingen tegen bij o.a. Tsitsikamma en in de Kaapse wijnlanden.
Vanaf:€ 2.245
14-daagse autoreis Namibië
Deze reis neemt je mee op ontdekkingstocht door het ongerepte Namibië. Je rijdt door verlaten woestijnen, oude koloniale steden en verblijft in met wild bevolkte natuurparken. Je begint de reis in de hoofdstad Windhoek en rijdt door naar de bekende Sossusvlei waarna je de Namib woestijn doorkruist naar Swakopmund. Vervolgens ontdek je de oude schatten in Twyfelfontein voordat je op zoek gaat naar de vele dieren in het Etosha National Park. Kortom, een reis langs de hoogtepunten van Namibië.
Vanaf:€ 2.395
Al 10 jaar ver weg de voordeligste
Onze specialisten geven u graag advies
Reizen aan te passen naar uw wensen
Travel World
Event 08-06-2019
Dit is ideale mogelijkheid om nieuwe reisideeën op te doen. Er is een uitgebreid presentatieprogramma en onze reisadviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Kom naar deze reisinformatiedag... Dit is ideale mogelijkheid om nieuwe reisideeën op te doen. Er is een uitgebreid presentatieprogramma en onze reisadviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Kom naar deze reisinformatiedag...
Travel World
Nieuws 25-03-2019
Nieuwe data events bekend! Travelworld organiseert jaarlijks een aantal events waarbij jij je kunt oriënteren op jouw volgende bestemming. Kom naar één van onze reisinformatiedagen en aanschouw presentaties,...

Vakantie Afrika

Het zijn de safarimogelijkheden die de meeste reizigers naar Afrika doen komen. Grote kans dat ook jij eens in je leven leeuwen, olifanten en neushoorns in het wild wil zien. Je zult daarnaast verrast zijn over de schoonheid van de landschappen, de gastvrijheid van de bevolking en leuke plekken als Kaapstad. De conclusie? Ga op vakantie naar Afrika!

Wie voor het eerst in Afrika komt ontdekt al gauw dat je hier prima zelf met een auto of camper kunt reizen. Je kan zelfs met je eigen voertuig op safari. Ga tijdens je vakantie in Zuid-Afrika op zoek naar de Big Five in het beroemde Krugerpark of tel olifanten in Addo Elephant National Park. Diverse wildparken zijn malariavrij, dus samen met je kinderen de strepen van een zebra tellen is geen probleem. Ook in Namibië wachten je grootse natuurbelevenissen. Zo komen in Etosha National Park allerlei dieren op de waterpoelen af. Dat kan een bijzonder schouwspel opleveren, waarbij je leeuwen en impala’s uit dezelfde poel ziet drinken!

Een vakantie in Afrika is veel meer dan safari’s alleen. De rode zandduinen van de Sossusvlei in Namibië zijn wereldberoemd en de Fish River Canyon is een van de grootste canyons op aarde. Terwijl het grootste deel van Namibië erg droog is, ligt in het noordoosten de groene Caprivi-delta. Een prachtig contrast!

Van Zuid-Afrika wordt wel gezegd dat je er de wereld in één land vindt. De variatie is dan ook ongekend. Zie weelderige wijngaarden, rijd door de halfwoestijn van de kleine Karoo, geniet van mooie uitzichten op de Panoramaroute, spot walvissen bij Hermanus en ontdek het kosmopolitische Kaapstad. Ook een bezoek aan Swaziland tijdens je Afrika vakantie is verrassend leuk.

Meer weten over een vakantie naar Afrika of meteen een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

Travel World