Vragen? Mail ons!
Contact opnemen
menu
31-12-2022
Wegbrengspecials Amerika en Canada

Jaarlijks worden er nieuwe campers gebouwd die 'vers' van de band rollen om de oudere exemplaren te vervangen. Deze campers moeten uiteindelijk op hun definitieve bestemmingen terecht komen en de verhuurmaatschappijen bieden dat vaak aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Dit geldt vaak in het laagseizoen, winter en vroege voorjaar, zodat de campers tijdig voor het hoogseizoen op hun plaats van bestemming zijn. 

Hieronder tref je de meest actuele wegbrengspecials:

Wegbrengspecial Fraserway

One-way Northern Lights Special van Whitehorse naar Vancouver

    • Campertype: TC of TC-B
    • Ophalen: vanaf 22 september 2022 vanaf Whitehorse naar Vancouver.
    • Inleveren: camperhuur tot maximaal 20 nachten mogelijk (langer is mogelijk tegen de reguliere prijzen), ophalen en inleveren kan enkel en alleen op de aangegeven locaties/plaatsen.
    • Inbegrepen: de huurprijs is inclusief camper, persoonlijke en startuitrustingen, 3000 vrije kilometers, toeslag voor de enkele reis en CDR-verzekering mits geboekt in combinatie met een vliegreis en een eerste overnachting. Met veel plezier stemmen we de reis helemaal af op je wensen. ​
Prijs vanaf € 1795,- per persoon o.b.v. 22-daagse reis inclusief vlucht per KLM, overnachting Whitehorse, transfer naar je ophaalpunt en v.v., 20 dagen camperhuur o.b.v. bovenstaande special.

 

Gedurende het jaar hebben we regelmatig kortingen en aanbiedingen. Ben je benieuwd welke actuele aanbiedingen nu gelden, ga dan naar onze camperhuur actuele aanbiedingen voor een overzicht.
 

Direct op de hoogte van de nieuwste specials
Wil je direct geïnformeerd worden wanneer er nieuwe wegbrengspecials zijn stuur dan een bericht naar info@travelworld.nl onder vermelding van 'interesse wegbrengspecial' met je contactgegevens. 

 

Travel World