Caribbean

Historisch Havana en paradijselijk Varadero

Cuba
Reisadviseur Leonie

Leonie

Reis af naar het altijd swingende Cuba tijdens deze veelzijdige 11-daagse ontdekkingstocht. U begint in de bruisende hoofdstad Havana, ontdek de historische gebouwen die nog terugverwijzen naar koloniale tijden.
11-daagse strandvakantie door Cuba
Cuba strand Varadero
Havana auto straat kleur
Havana monument gebouw

Het beste van twee werelden

Reisadviseur Leonie

Leonie

Reisadviseur

Maak een ritje in een Amerikaanse oldtimer of struin door de smalle straatjes van de oude wijk, er is genoeg te beleven in Havana. Na een bezoek aan deze indrukwekkende stad vindt u wat rust op de paradijselijke stranden van Varadero. Geniet hier van het ultieme vakantiegevoel terwijl u nog een slok neemt van een exotische cocktail. Tijdens deze reis ervaart u het beste van twee werelden in verrassend Cuba.


Highlights

 • Dans de salsa met lokale inwoners
 • Wandel door het historische Havana
 • Maak een ritje in een ronkende oldtimer
 • Relax op paradijselijke stranden

Inbegrepen

 • Vliegreis per KLM
 • 4 overnachtingen in hotel Armadores de Satander
 • 5 overnachtingen in hotel Starfish Cuatro Palmas
 • Visum Cuba

Tips

 • Neem de tijd in Havana. Bezoek barretjes en drink de lekkerste rum
 • Rol uw eigen sigaren in Viñales
 • Neem alle basisbehoeftes mee naar Cuba, u kunt daar niet alles kopen
 • Dans de salsa in Trinidad
Reisadviseur Leonie
Uw reisadviseur

Leonie

Gespecialiseerd in

Bali/Indonesië, Botswana, Canada, Costa Rica, Cuba, Mexico, Singapore, Sri Lanka, Zuid-Afrika, Maleisië, Vietnam/Laos/Cambodja, Verenigde Arabische Emiraten, Namibië, Verenigde Staten.

Het dagprogramma

Dag 1 t/m 4: Amsterdam - Havana
Vanaf Schiphol vliegt u naar Havana, waar u dezelfde dag nog aankomt. Op de luchthaven van Havana wordt u opgehaald door een privétransfer die u naar uw hotel brengt. Eenmaal aangekomen kunt u de Cubaanse hoofdstad alvast verkennen of rust wat uit in het hotel. Havana is een ontzettend veelzijdige stad waar genoeg te ontdekken valt. De komende dagen heeft u hier alle tijd voor. Wandel door de kronkelende straatjes van La Habana Vieja, waar Amerikaanse oldtimers en kleurrijke koloniale gebouwen het straatbeeld sieren. In het Museo de la Revolución (Museum van de Revolutie) leert u meer over de recente geschiedenis van Cuba en de personen die een rol hadden in de Cubaanse revolutie, waaronder Fidel Castro. Het gebouw zelf is ook erg indrukwekkend, het dateert uit 1913 en was oorspronkelijk het presidentieel paleis. Voor de kunstliefhebbers is een bezoek aan het Museo Nacional de Bellas Artes niet te missen. In dit museum bewondert u de meest bijzondere Cubaanse kunstwerken uit de Spaanse koloniale tijd tot nu. Waai uit langs de Malecón, een geliefde, 7 kilometer lange boulevard die Havana scheidt van de oceaan. Dit is een ontzettend levendige straat waar lokale Cubanen graag een drankje drinken met vrienden. Vooral rond zonsondergang is dit dé plaats om samen te komen en te genieten van het prachtige uitzicht over het water.
Route historisch havana en paradijselijk varadero

Alle data & prijzen
op een rijtje

Reisperiode
Prijsklasse

Bovenstaande prijzen zijn per persoon op basis van beschikbaarheid. Tijdens bepaalde periodes (bijvoorbeeld tijdens feestdagen of lokale evenementen) kan een toeslag gelden en een minimum aantal nachten van toepassing zijn. Wilt u langer of korter verblijven of in een ander kamertype? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

* Genoemde seizoenen en prijzen zijn ter indicatie en tevens afhankelijk van beschikbaarheid.

Prijzen per persoon (op basis van 2 volwassenen)

Handige & praktische informatie

Als u naar Cuba reist, neem dan juist meer spullen mee zodat u wat kan weggeven aan de bevolking. Het land loopt achter in ontwikkeling en locals zijn niet alleen heel erg blij met een fooitje, maar ook met eerste levensbehoeftes zoals medicijnen (ibuprofen en Paracetamol), shampoo of tandpasta.

Reisadviseur Leonie

Tip van Leonie

Temperatuur °C
Gem. prijs in €
26°C
26mm
27°C
26mm
28°C
13mm
Beste periode
31°C
37mm
31°C
62mm
32°C
72mm
33°C
69mm
33°C
89mm
32°C
96mm
30°C
82mm
28°C
31mm
27°C
17mm
Historisch Havana en paradijselijk Varadero

Vanaf2.175,- p.p.

Reisvoorstel aanvragen

Als eerste op de hoogte van de laatste voordelige traveldeals?

Ontvang onze e-mails met tips voor uw reis

Al meer dan 32.783 reizigers gingen u voor