Caribbean

Kleurrijk Cuba

Cuba
Reisadviseur Leonie

Leonie

Deze reis staat in het teken van een kennismaking met Cuba. Ontdek de boeiende stad Havana, het koloniale Trinidad en ontspan aan het prachtige zandstrand van Cayo Santa Maria
12-daagse rondreis door Cuba
Cuba Havana straatbeeld oldtimer auto gebouwen architectuur
Cuba Havana kleurrijk huizen architectuur
Cuba strand vlag zee vlonder

Kennismaking met Cuba

Reisadviseur Leonie

Leonie

Reisadviseur

Een combinatie van geschiedenis, cultuur en zon! Een goede eerste indruk die ongetwijfeld naar meer smaakt. U hoeft zelf niet te rijden, per privé en gedeelde transfers wordt u naar uw volgende bestemming gebracht. De reis begint in het bruisende Havana, waar ronkende oldtimers en kleurrijke gebouwen vandaag de dag het straatbeeld bepalen. In Trinidad overnacht u bij een gastgezin in een zogenaamde Casa Particular, een bijzondere ervaring. U eindigt de reis met een ontspannen verblijf aan het paradijselijke strand van Cayo Santa Maria. Dit is Cuba op haar best!

Highlights

 • Slaap in een Casa Particular, een soort Cubaanse bed & breakfast en kom in contact met de lokale bevolking
 • Strandverblijf in Cayo Santa Maria
 • Koloniaal Trinidad
 • Maak kennis met Havana

Inbegrepen

 • Vliegreis per KLM
 • 7 overnachtingen in hotels en Casas Particulares
 • 3 overnachtingen in hotel Starfish Cayo Santa Maria
 • Visum Cuba

Tips

 • Neem de tijd in Havana. Bezoek barretjes en drink de lekkerste rum
 • Rol uw eigen sigaren in Viñales
 • Neem alle basisbehoeftes mee naar Cuba, u kunt daar niet alles kopen
 • Dans de salsa in Trinidad
Reisadviseur Leonie
Uw reisadviseur

Leonie

Gespecialiseerd in

Bali/Indonesië, Botswana, Canada, Costa Rica, Cuba, Mexico, Singapore, Sri Lanka, Zuid-Afrika, Maleisië, Vietnam/Laos/Cambodja, Verenigde Arabische Emiraten, Namibië, Verenigde Staten.

Het dagprogramma

Dag 1 t/m 3: Amsterdam - Havana
U vertrekt naar Cuba voor een rondreis door dit veelzijdige eiland. U vliegt vanaf Amsterdam naar Havana. Bij aankomst wordt u welkom geheten en per privétransfer naar de accommodatie gebracht. U heeft twee volle dagen om Havana te leren kennen. Maak een wandeling door La Habana Vieja, het oude centrum. Verwonder u over de koloniale gebouwen met afgebladderde verf, smalle klinkerstraatjes met oude Amerikaanse oldtimers en de grootse pleinen als het Plein van de Revolutie. Het is niet moeilijk om een beeld te vormen van de geschiedenis die zich hier voltrokken heeft. Of bezoek het fort Castillo de los Tres Reyes Magos del Morro, die samen met het Capitool en Castillo de la Real Fuerza het symbool voor de Spaanse overheersing van Cuba vormt. Krijg een indruk van het dagelijks leven van de Cubanen door tijdens de zonsondergang te flaneren over de Malécon. Deze boulevard langs de kust is dé ontmoetingsplek van de inwoners om te eten, muziek te maken en te kletsen. Wilt u liever een excursie op voorhand reserveren? Wij helpen u graag een passende excursie te vinden.
Route kleurrijk Cuba

Alle data & prijzen
op een rijtje

Reisperiode
Prijsklasse

Bovenstaande prijzen zijn per persoon op basis van beschikbaarheid. Tijdens bepaalde periodes (bijvoorbeeld tijdens feestdagen of lokale evenementen) kan een toeslag gelden. Wilt u langer of korter verblijven? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

* Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud en afhankelijk van beschikbaarheid.

Prijzen per persoon (op basis van 2 volwassenen)

Handige & praktische informatie

Als u naar Cuba reist, neem dan juist meer spullen mee zodat u wat kan weggeven aan de bevolking. Het land loopt achter in ontwikkeling en locals zijn niet alleen heel erg blij met een fooitje, maar ook met eerste levensbehoeftes zoals medicijnen (ibuprofen en Paracetamol), shampoo of tandpasta.

Reisadviseur Leonie

Tip van Leonie

Temperatuur °C
Gem. prijs in €
26°C
26mm
27°C
26mm
28°C
13mm
Beste periode
31°C
37mm
31°C
62mm
32°C
72mm
33°C
69mm
33°C
89mm
32°C
96mm
30°C
82mm
28°C
31mm
27°C
17mm
Kleurrijk Cuba

Vanaf2.325,- p.p.

Reisvoorstel aanvragen

Als eerste op de hoogte van de laatste voordelige traveldeals?

Ontvang onze e-mails met tips voor uw reis

Al meer dan 32.783 reizigers gingen u voor