Vragen? Bel ons!
0738440155
menu
Travel World

Camperrondreis Uitgebreid Zuid-West Amerika

29 daagse camperrondreis door Zuid-West Amerika vanuit San Francisco incl. overnachtingen op campings
Vanaf:€ 4.049
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!
 • De perfecte manier om het westen van de Verenigde Staten te ontdekken is per camper! Deze uitgestippelde route brengt je langs de vele hoogtepunten in het zuidwesten en alle campings zijn voor je geregeld. Onderweg bezoek je vele bekende steden en nationale parken. Bezoek bijvoorbeeld de 'Walk of Fame' en de bekende Hollywood Boulevard in Los Angeles en wie weet kom je wel een beroemdheid tegen.


  Maatwerk Amerika 

  Een rondreis per camper is een ontspannen manier om door Amerika te reizen. Met een camper zit je vaak wat hoger op de weg, waardoor je een beter zicht hebt. Daarnaast heb je onderweg alles bij de hand, waardoor je het nuttige met het aangename kunt combineren. Wil je ergens langer of korter verblijven of je reis uitbreiden? Dat kan! Bij Travelworld stemmen we de reis namelijk helemaal af op je wensen. Wist je dat we bijvoorbeeld ook extra excursies voor je kunnen boeken? Neem contact met ons op! 

   

  Pluspunten van deze reis 

  • De campings zijn vast voor je gereserveerd 
  • Natuurschoon in de National parken: Bryce Canyon, Zion, Sequoia, Joshua Tree én Grand Canyon National Park 
  • Bezoek aan de Grand Canyon 
  • Beleef de prachtige kustroute tussen San Francisco en Los Angeles 
  • Bezoek aan de steden, Los Angeles, San Francisco, San Diego en Las Vegas 
  • Informatiepakket met routebeschrijving 

  Meer tips en inspiratie?
  Algemene landeninformatie Amerika
  Blog San Francisco
  Blog Las Vegas 1
  Blog Las Vegas 2

 • Dag 1: Amsterdam – San Francisco
  Je vliegt naar San Francisco, deze stad heeft een mooie ligging aan de gelijknamige baai. De bijnaam is niet voor niets ‘City by the Bay’. Je gaat op eigen gelegenheid naar je accommodatie nabij de luchthaven van San Francisco. Je kunt in het hotel rustig acclimatiseren en bijkomen van de lange vlucht.   

  Accommodatie: Hotel Focus SFO ***   
   

  Dag 2: San Francisco - Angels Camp (ca. 220 km)   

  Je haalt de camper op bij het depot in San Francisco, hierna reis je direct door naar Angels Camp. Angels Camp heeft een historisch centrum met leuke shops en restaurants.   

     

  Dag 3: Angels Camp – Yosemite N.P. (ca. 140 km)   

  Je reist verder zuidwaarts naar Yosemite National Park. Dit is een prachtig natuurgebied, vol denderende watervallen, eeuwenoude gletsjers en ruige bergpieken.

     

  Dag 4: Yosemite
  Yosemite is een geliefd park dat bekend staat om zijn natuurschoon: alpenweiden, bossen met mammoetbomen, meren en wilde rivieren, hoge watervallen… en beren! In het park kun je prachtige wandelingen maken, fietsen huren, raften en golfen.     

     

  Dag 5: Yosemite N.P. - Sequoia N.P. (ca. 270 km)
  Het volgende nationale park dat je gaat bezoeken is Sequoia National Park. Dit park is het op één na oudste nationale park van de Verenigde Staten. Het park dank zijn naam aan de de mammoetbomen of sequoia's die er groeien. Hier vindt je ook de grootste boom ter wereld; De General Sherman Tree, deze is maar liefst 84 meter hoog!

     

  Dag 6: Sequoia N.P. - Lake Isabella (ca. 220km)
  Je vervolgt je reis naar Lake Isabella. Het meer is het grootste zoetwatermeer van California. Je kunt hier zwemmen, varen, kanoën en suppen. Ook kun je hier mooi wandelingen.   

     

  Dag 7: Lake Isabella – Las Vegas (ca. 470 km)   

  Een lange rit door de woestijn naar gokstad Las Vegas. Breng ook een bezoek aan Fremont Street, dit is het oude gedeelte van Las Vegas en biedt iedere avond de Fremont Street Experience aan. 

     

  Dag 8: Las Vegas
  Een hele dag om het grote aanbod van casinohotels te verkennen. Elk hotel heeft weer een ander extravagant thema; van de piramide van Luxor, de skyline van New York tot het Colosseum van het oude Rome. Wat ook een interessant uitstapje is vanuit Las Vegas: De Hooverdam. Deze stuwdam is zeer indrukwekkend, de dam is de op een na hoogste dam van Amerika.

     

  Dag 9: Las Vegas – Zion N.P. (ca. 260 km)   

  Een volgend hoogtepunt staat alweer op de planning Zion National Park. Het park omvat een grote vallei, uitgesleten in een rotsplateau. Het bosrijke gebied leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen.   

     

  Dag 10: Zion N.P.
  Vandaag een hele dag om Zion N.P. te ontdekken. Zion National Park wordt gekenmerkt door hoge plateaus, een doolhof van smalle, diepe, zandsteen canyons en opvallende rotspunten en mesas. Bezoekers aan het park lopen op de bodem van de canyon en kijken naar boven, in plaats vanaf de rand naar beneden zoals in vele parken. Zion Canyon Scenic Drive is een 6-mijl lange route over de canyon bodem, eindigend bij de Tempel van Sinawava. 

    

  Dag 11: Zion N.P. - Bryce Canyon N.P. (ca. 120 km)
  Na een korte rit kom je aan bij Bryce Canyon National Park. Ondanks zijn naam is Bryce Canyon niet echt een canyon, maar eerder een reeks van gigantische natuurlijke amfitheaters van meer dan 30 km, gevormd door erosie. Het omvat een woestijn aan fantoom-achtige rots pieken, of hoodoos, die tot 60 meter hoogte komen. 

     

  Dag 12: Bryce Canyon N.P. – Capitol Reef N.P. (ca. 150 km)   

  Je rijdt naar Capitol Reef National Park. Bewonder hier de rotsformaties Capitol Dome, Twin Rocks en Hickman Bridge.

     

  Dag 13: Capitol Reef N.P. - Moab (ca. 230 km)   

  Je rijdt verder richting Moab, Moab is de perfecte uitvalsbasis voor je bezoek aan Arches National Park, Canyonlands National Park en Dead Horse Point State Park.    

     

  Dag 14: Moab   

  Bezoek vandaag het Arches N.P. en Canyonlands N.P., het Arches National Park beschikt over meer dan 2000 natuurlijke zandstenen bogen. Ook het Canyonlands N.P. is de moeite waard om te bezoeken. Hier vind je uitgesleten ravijnen door de Colorado River en Green River. Ook vind je hier Horseshoe Canyon, hier worden al sinds jaren tal van films opgenomen.

     

  Dag 15: Moab - Monument Valley N.P. (ca. 240 km)
  Monument Valley is het volgende bijzondere park, wat je passeert op weg naar Moab. Hier geeft de zon een spectaculair schouwspel op de roodkleurige rotsformaties. Je kunt deze vanaf het uitzichtpunt bewonderen of het park binnenrijden en de prachtige rotsformaties van dichtbij ervaren.

     

  Dag 16: Monument Valley N.P. - Glenn Canyon National Recreation Area (ca. 200 km)

  Je verlaat Bryce Canyon en rijd verder naar het Glen Canyon National Recreation Area. Dit gebied bevat vele kloven, rotsformaties en rotsschilderingen.

   

  Dag 17: Glenn Canyon National Recreation Area   

  Een volledige dag om deomgeving van Page te verkennen. Page ligt aan het gigantische stuwmeer Lake Powell, een oase in het woeste en droge landschap. Een boottoct over het meer biedt prachtige uitzichten op de rotsformaties. Een ander hoogtepunt is een bezoek aan Antelope Canyon. Je loopt over de bodem van de canyon en de zon zorgt voor een prachtig schouwspel van verschillende kleuren in oranje en rode tinten.

   

  Dag 18: Glenn Canyon National Recreation Area – Grand Canyon N.P. (ca. 180 km)
  Vandaag ga je onderweg naar de Grand Canyon, één van de grootste wonderen der natuur. Maak onderweg een stop bij Horseshoe Bend voor een prachtig uitzicht.

     

  Dag 19: Grand Canyon N.P.   

  Je hebt vandaag een vrije dag om de Grand Canyon te ontdekken. Wij raden je aan om de wandelschoenen aan te trekken en op pad te gaan. Je kunt in dit gebied namelijk prachtige wandelingen maken. 

     

  Dag 20: Grand Canyon – Kingman (ca. 280 km)   

  Over de Route 66 reis je verder naar Kingman. In Kingman vind je nog steeds veel authentieke Route 66 elementen. Je kunt hier een bezoek brengen aan de Old Town, het Locomotive park en het Historic Route 66 museum.   

     

  Dag 21: Kingman – Joshua Tree N.P. (ca. 310 km)   

  Vandaag reis je verder naar Joshua Tree National Park. Dit Nationale park wordt gekenmerkt door twee verschillende woestijn-ecosystemen die hier samenkomen.

     

  Dag 22: Joshua Tree N.P. - San Diego (ca. 260 km)   

  Je rijdt de zuidelijkste stad van Californië binnen: San Diego. De kleurrijke binnenstad, stranden langs de kust en de invloed van buurland Mexico zorgen voor een verrassend laid-back sfeertje in een van de grootste steden van Amerika.    

    

  Dag 23: San Diego – Los Angeles (ca. 200 km)   

  Je reist verder naar Los Angeles, stad van het witte doek, met Beverly Hills, de 'Walk of Fame' en Hollywood.   

     

  Dag 24: Los Angeles   

  Vandaag heb je de gehele dag de tijd om Los Angeles te bezoeken. Deze gigantische stad biedt vele bezienswaardigheden, zoals Santa Monica, Hollywood, Beverly Hills, Venice Beach en Malibu.

     

  Dag 25: Los Angeles – San Simeon (ca. 370 km)   

  Volg de prachtige kustroute naar San Simeon. Via Malibu en Santa Barbara reist u noordelijk naar San Simeon.
     

  Dag 26: San Simeon – San Francisco (ca. 390 km)
  Vanuit San Simeon reis je verder naar San Francisco. Het centrum van San Francisco is compact en door de hoogteverschillen heb je vanaf Twin Peaks of vanuit de Coit Tower een mooi uitzicht over de stad en baai.   

     

  Dag 27: San Francisco    

  Je levert in de ochtend je camper in bij het depot van de verhuurder. Hierna ga je op eigen gelegenheid naar je hotel gelegen vlakbij de luchthaven.   

  Accommodatie: Hotel Focus SFO ***   

   

  Dag 28: San Francisco - Amsterdam
  Er is helaas een einde gekomen van jouw camperreis door West-Amerika.  Je gaat op eigen gelegenheid naar de luchthaven van San Francisco voor je terugvlucht naar Amsterdam met KLM.  

   

  Dag 29: Aankomst Amsterdam

  Je landt vandaag op Schiphol. Het einde van deze fantastische camperreis!

   

  Wil je ergens langer of korter verblijven of je reis uitbreiden? Dat kan! Bij Travelworld stemmen we de reis namelijk helemaal af op je wensen. Wist je dat we bijvoorbeeld ook extra excursies voor je kunnen boeken? Neem contact met ons op.  

   

   

 • Deze reis wordt uitgevoerd met KLM. 

   

   


  Weg van de dagelijkse beslommeringen en alleen nog maar genieten. Dát is vakantie. Reis je met KLM, dan begint je ontspannen vakantiegevoel al in het vliegtuig. Met KLM kom je overal. Samen met partner Air France vliegt KLM jaarlijks 65 miljoen passagiers naar meer dan 300 bestemmingen. Mondiaal werkt KLM samen met een aantal topmaatschappijen in het SkyTeam. Dat betekent voor jou eenvoudig overstappen en vluchten die goed op elkaar aansluiten. KLM biedt naast de reguliere Economy Class ook Economy Comfort zitplaatsen aan. Tegen een geringe toeslag krijg je een plaats voorin het Economy gedeelte van het toestel met meer beenruimte.
   

    

  Vluchtduur: 
  Amsterdam – San Francisco - circa 11 uur 
  San Francisco - Amsterdam - circa 11,5 uur 

    

  Vraag ons naar de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid op 073-7074310 of mail met info@travelworld.nl. 

    

  Let op: bovenstaande gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Indien er eventuele vluchttoeslagen zijn zullen we dat eerst overleggen. 

  • Travel World
   C25 - Standard Motorhome
   Cruise America

   Fysiek

    • Hoogte 3.72 m
    • Breedte 2.54 m
    • Lengte 7.30 - 7.60m
    • Hoogte binnen 1.97 m
    • Benzine
    • Motorgrootte V8
    • Bed afmetingen
    • 1.45 x 2.44 m
    • 0.94 x 1.83 m
    • 1.37 x 2.03 m

   Comfort

    • 2-persoonsbed
    • Airconditioning chauffeurscabine
    • Airconditioning hoofdcabine
    • Automaat
    • Cruise control
    • Douche
    • Gasstel
    • Geschikt voor baby/kinderstoel
    • Koelkast/vriezer
    • Magnetron/oven
    • Radio
    • Toilet
    • Vrije doorloop van chauffeurs- naar hoofdcabine

   Dag

   Travel World

   Nacht

   Travel World

  De getoonde illustraties geven een indicatie van uw camper, er mogen geen rechten aan ontleend worden

 • Bij de prijs inbegrepen 

  • Internationale vluchten volgens vluchtschema met KLM 
  • Luchthavenbelasting en brandstofheffing 
  • 2 hotelovernachtingen op basis van logies
  • 25 overnachtingen op campings 
  • 26 dagen camperhuur Cruise America C25 (andere campertypes op aanvraag)
  • Ongelimiteerd mijlenpakket 
  • Start-, camper- en persoonlijke uitrustingen 
  • Lokale belastingen 
  • Uitgebreid informatiepakket met routebeschrijving 
  • Reserveringskosten 
  • Calamiteitenfonds à € 2,50 per boeking 
  • SGR bijdrage à € 5,00 per persoon

    

  Niet inbegrepen / eventueel bij te boeken 

  • Reisverzekering 
  • Annuleringsverzekering 
  • Brandstof 
  • Maaltijden  
  • Optionele excursies 
  • Persoonlijke uitgaven  
  • Overige kosten 

   

 • Onderstaande prijzen zijn per persoon op basis van beschikbaarheid. Tijdens weekenden en bepaalde periodes (bijvoorbeeld tijdens feestdagen of lokale evenementen) kan een toeslag gelden. Wil je langer of korter verblijven of reizen met een ander campertype? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

  Prijzen per persoon (op basis van 2 volwassenen)

  Vertrekmaand
  Vertrekdata Prijs*
  Mei 2023
  01 t/m 06 € 5.349,00
  07 t/m 16 € 5.399,00
  17 t/m 19 € 5.349,00
  20 t/m 21 € 5.299,00
  22 t/m 23 € 5.249,00
  24 t/m 26 € 5.149,00
  27 t/m 29 € 5.049,00
  30 t/m 31 € 4.949,00
  Juni 2023
  01 t/m 01 € 4.949,00
  02 t/m 05 € 4.849,00
  06 t/m 11 € 4.799,00
  12 t/m 12 € 4.849,00
  13 t/m 14 € 4.899,00
  15 t/m 15 € 4.999,00
  16 t/m 16 € 5.049,00
  17 t/m 17 € 5.099,00
  18 t/m 18 € 5.149,00
  19 t/m 19 € 5.199,00
  20 t/m 20 € 5.299,00
  21 t/m 21 € 5.349,00
  22 t/m 22 € 5.399,00
  23 t/m 23 € 5.449,00
  24 t/m 24 € 5.599,00
  25 t/m 25 € 5.799,00
  26 t/m 26 € 5.949,00
  27 t/m 27 € 6.099,00
  28 t/m 28 € 6.199,00
  29 t/m 29 € 6.349,00
  30 t/m 30 € 6.449,00
  Juli 2023
  01 t/m 01 € 6.599,00
  02 t/m 02 € 6.849,00
  03 t/m 03 € 6.949,00
  04 t/m 04 € 7.099,00
  05 t/m 05 € 7.199,00
  06 t/m 06 € 7.299,00
  07 t/m 07 € 7.399,00
  08 t/m 08 € 7.499,00
  09 t/m 09 € 7.599,00
  10 t/m 10 € 7.699,00
  11 t/m 11 € 7.799,00
  12 t/m 12 € 7.899,00
  13 t/m 13 € 7.999,00
  14 t/m 14 € 8.049,00
  15 t/m 16 € 8.099,00
  17 t/m 17 € 8.199,00
  18 t/m 19 € 8.249,00
  20 t/m 21 € 8.199,00
  22 t/m 22 € 8.049,00
  23 t/m 23 € 7.949,00
  24 t/m 24 € 7.849,00
  25 t/m 25 € 7.749,00
  26 t/m 26 € 7.649,00
  27 t/m 27 € 7.499,00
  28 t/m 28 € 7.399,00
  29 t/m 29 € 7.599,00
  30 t/m 30 € 7.799,00
  31 t/m 31 € 7.999,00
  Augustus 2023
  01 t/m 01 € 8.199,00
  02 t/m 02 € 8.399,00
  03 t/m 03 € 8.599,00
  04 t/m 04 € 8.849,00
  05 t/m 05 € 8.949,00
  06 t/m 06 € 9.149,00
  07 t/m 07 € 9.349,00
  08 t/m 08 € 9.549,00
  09 t/m 09 € 9.799,00
  10 t/m 10 € 10.049,00
  11 t/m 11 € 10.299,00
  12 t/m 12 € 10.199,00
  13 t/m 13 € 10.099,00
  14 t/m 14 € 9.999,00
  15 t/m 16 € 9.849,00
  17 t/m 20 € 9.699,00
  21 t/m 22 € 9.649,00
  23 t/m 23 € 9.299,00
  24 t/m 24 € 8.949,00
  25 t/m 25 € 8.649,00
  26 t/m 26 € 8.349,00
  27 t/m 27 € 8.049,00
  28 t/m 28 € 7.749,00
  29 t/m 29 € 7.449,00
  30 t/m 30 € 7.149,00
  31 t/m 31 € 6.849,00
  September 2023
  01 t/m 01 € 6.549,00
  02 t/m 02 € 6.199,00
  03 t/m 03 € 5.899,00
  04 t/m 04 € 5.549,00
  05 t/m 12 € 5.249,00
  13 t/m 14 € 5.199,00
  15 t/m 16 € 5.149,00
  17 t/m 19 € 5.049,00
  20 t/m 20 € 4.949,00
  21 t/m 21 € 4.899,00
  22 t/m 22 € 4.799,00
  23 t/m 23 € 4.749,00
  24 t/m 24 € 4.699,00
  25 t/m 25 € 4.599,00
  26 t/m 27 € 4.549,00
  28 t/m 28 € 4.449,00
  29 t/m 30 € 4.399,00
  Oktober 2023
  01 t/m 02 € 4.349,00
  03 t/m 13 € 4.249,00
  14 t/m 30 € 4.199,00
  31 t/m 31 € 4.049,00

  * Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud en afhankelijk van beschikbaarheid.

Camperhuur traveldeals
Hier vind je alle actuele aanbiedingen voor het reserveren van een camper. Gedurende het hele jaar zijn er regelmatig kortingen, aanbiedingen en zogenoemde wegbrengspecials. Bekijk ons actuele aanbod.
Meer informatie
Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10
Al 20 jaar ver weg de voordeligste
Onze specialisten geven u graag advies
Reizen aan te passen naar uw wensen
Travel World