Vragen? Mail ons!
Contact opnemen
menu
Travel World
Australië reizen (reizen)
Sorteer op:
Filteren
Filter uw reis
Vliegticket
Soort reis
Thema
Reisduur
Prijsklasse
Toon resultaten ›
Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10
Meer voorbeeldreizen vinden?

Verwijder een van onderstaande zoekfilters of vraag onze specialisten naar een maatwerkreis!

Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10

Unieke Australië reizen

Australië is immense groot en ook bijzonder gevarieerd, van gouden stranden tot de Outback en van tropische wouden tot levendige steden. Wil je door Australië reizen, dan zal je keuzes moeten maken. Wij geven je graag wat ideeën! Queensland is een echte zon-, zee- en strandbestemming. Behalve de mooie stranden, mondaine badplaatsen en het beroemde Great Barrier Reef heeft het prachtige natuurparken in het binnenland, zoals het waterrijke Atherton Tablelands & Yungaburra. Wil je door de echte Outback van Australië reizen, dan ben je in de Northern Teritory op de juiste plek. Zie oude rotsschilderingen van de Aboriginals en bezoek hét symbool van Australië, de Uluru (Ayers Rock). Wist je dat je in dit deel ook tropisch groen landschap kunt vinden? Ga naar Kakadu National Park en bezichtig de vele soorten watervogels en krokodillen.

Tasmanië is één van de best bewaarde geheimen van Australië en één van de meest ongerepte gebieden ter wereld. Ideaal om je reis af te wisselen met buitenactiviteiten als mountainbiken en raften! Nog zo’n onontdekt deel van Australië om doorheen te reizen is de staat Western Australia. Groene nationale parken worden afgewisseld met het roodgekleurde, hete landschap van de Goldfields. Ook de kust is de moeite waard om te bezoeken, zoals de doflijnen die bij Monkey Mia spelen. Perth is een echte pioniersstad en heel anders dan Sydney of Melbourne. Ben je van plan om naar deze stad te reizen, verken dan ook zeker de omgeving. Ga wandelen door Grampians National Park, proef wijnen in de Yarra Valley of bekijk pinguïns op Philip Island.  

Travel World