Vragen? Bel ons!
073 707 43 10
menu
Travel World
Cuba vakantie (reizen)
Sorteer op:
Filteren
Filter uw reis
Vliegticket
Soort reis
Thema
Reisduur
Prijsklasse
Toon resultaten ›
Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10
Meer voorbeeldreizen vinden?

Verwijder een van onderstaande zoekfilters of vraag onze specialisten naar een maatwerkreis!

Reizen in Cuba

Wanneer men aan Cuba denkt, denkt men al gauw aan de Cubaanse sigaren, de antieke oldtimers en de gezellige salsamuziek. In Cuba lijkt de tijd wel stil te hebben gestaan. De binnensteden van Trinidad, Santiago de Cuba en Havana Vieja laten je oude koloniale tijden herbeleven en de parelwitte zandstranden van Varadero zorgen voor een ontspannen strandvakantie. Ontdek een bijzonder land en ga voor één van de unieke Cuba reizen!

In Cuba heeft de Cubaanse revolutie ervoor gezorgd dat, door de isolatie van het land, de modernisering ver achter is gebleven. Bovendien zijn er door het handelsembargo van de Verenigde Staten geen Amerikaanse invloeden in het land te vinden en zal je er bijvoorbeeld geen McDonald’s tegenkomen. Dit maakt het land erg authentiek en vooral in de koloniale stad – en Unesco Werelderfgoed – Trinidad zal je je verbazen over de rijke historie. Zo maak je de meest prachtige, culturele reizen in Cuba.

Ook voor een ontspannen strandvakantie kun je in Cuba terecht. Varadero is een van de bekendste badplaatsen in het Caribische gebied en behoort met haar parelwitte zandstranden, azuurblauwe zeewater en kleurrijke koraal ook zeker tot een van de mooiste. Reizen in Cuba zullen je leven verrijken!

Wil jij ook reizen in Cuba? Bij Travelworld helpen we je graag met het samenstellen van je ideale vakantie. Reizen zijn geheel aan te passen aan jouw persoonlijke wensen. 

Travel World