Rondreis Amerika (reizen)
Sorteer op:
Filter uw reis
Streek / regio
  • Azië
  • Afrika
  • Noord-Amerika
  • Down Under
  • Europa
  • Caribbean
  • Latijns-Amerika
Vliegticket
Soort reis
Thema
Reisduur
Prijsklasse
Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10

Rondreis Amerika

Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden. Maak een rondreis door Amerika en ervaar het gevoel van vrijheid, de eindeloze horizon tegemoet. Californië strekt zich uit langs de westkust en is de vereenzelviging van The American Dream. Voor de reiziger is het een paradijs, want er is ontzettend veel te doen. Zie de grootste bomen ter wereld in Sequoia National Park, zet voet in de woestijn van Death Valley of maak een roadtrip over de schitterende Highway 101 van Los Angeles naar San Francisco. Maak je een rondreis verder het binnenland van Amerika in, dan kan je genieten van wereldberoemde landschappen, zoals de Grand Canyon en Monument Valley. Wil je een ander stukje Amerika ontdekken tijdens je rondreis? In de staten Oregon en Washington vind je wouden, bergen, vulkanen, kusten met zandduinen en rotsen en de verrassend leuke stad Portland.

 

Oostkust USA

Ook langs de oostkust heb je een wereld aan mogelijkheden. In een stad als New York kom je ogen tekort, maar vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan Boston en Washington D.C.. In New England betreed je een heel andere wereld; kleine idyllische dorpjes worden afgewisseld met bossen die tijdens de Indian Summer prachtige herfstkleuren laten zien. Liefhebbers van zon, zee en strand zijn in Florida op de juiste plek. Je kan hier bovendien een dag vol plezier beleven in de themaparken of het waterrijke landschap van de Everglades per boot verkennen.

Het zuidoosten of ‘Diepe Zuiden’ van Amerika is een streek vol muziek, natuur en historie. De statige plantagehuizen herinneren er aan een periode van grote katoenplantages en slavenarbeid. In plaatsen als Memphis en New Orleans speelt muziek de hoofdrol. De rock ’n roll-, jazz- en blueslegendes leven voort in de vele cafés, bars en musea. Verken ook de mysterieuze moerassen ('bayous') in de Mississippi-delta en de door blauwe mist omhulde bergen van het Great Smoky Mountains National Park. Zoek je een wereld aan mogelijkheden voor je rondreis? Amerika is het antwoord.