Vragen? Mail ons!
Contact opnemen
menu
Vakantie Indonesië
Vakantie Indonesië (reizen)
Sorteer op:
Filteren
Filter uw reis
Vliegticket
Soort reis
Thema
Reisduur
Prijsklasse
Toon resultaten ›
Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10
Meer voorbeeldreizen vinden?

Verwijder een van onderstaande zoekfilters of vraag onze specialisten naar een maatwerkreis!

Vakantie Indonesië

Rijstvelden, tempels, paradijselijke stranden, een vriendelijke bevolking…. Indonesië heeft een naam hoog te houden. Gelukkig maakt de archipel de hoge verwachtingen meer dan waar! Indonesië is een prachtig land dat uit minstens zeventienduizend eilandjes bestaat. Daarvan zijn er ongeveer zesduizend bewoond. Je zal tijdens een vakantie in Indonesië ontdekken dat ieder eiland zijn eigen charme heeft, met overal weer andere gebruiken en tradities. Dat is zichtbaar in dingen als kleding, maar bijvoorbeeld ook in religie. Op Java vind je het indrukwekkende boeddhistische heiligdom Borobudur en op Bali staan diverse hindoeïstische tempels die een bezoekje meer dan waard zijn.

Als je tijdens je vakantie veel waarde hecht aan ontspanning en mooie stranden, dan is Bali natuurlijk ‘the place to be’. Maar wist je dat er voor de kust van Lombok ook een paar mooie eilandjes liggen? De drie Gili Eilanden staan bekend om hun snorkel- en duikmogelijkheden. Ook op het land is een schat aan mooie natuur te vinden. Indonesië bezit, na Brazilië, het grootste regenwoud ter wereld. Een wandeling door de jungle voegt zeker iets toe aan je vakantie in Indonesië; wie weet tref je vele bijzondere en misschien zelfs wel (nog) onbekende flora en fauna aan. Sumatra is zo’n mooi, jungleachtig eiland. Het wordt door reizigers minder bezocht dan bijvoorbeeld Bali, dus dat maakt het zeker een originele bestemming voor een Indonesië vakantie. Op Sumatra is behalve het natuurschoon nog veel meer te ontdekken. Wie het Tobameer oversteekt, een heilig meer voor de Batakbevolking, vindt in het dorpje Tomok traditionele huizen en oude graven met beelden. Kortom, zoek je een bestemming met cultuur, strand en natuur voor een bijzondere vakantie? Indonesië heeft het allemaal. 

Travel World